מוס שוקולד שארז ממש אוהב

עובד גם כשכבת שוקולד "חלב" בעוגת מוס. השתמשתי גם כקרם לציפוי עוגה (עם חצי מהכמות במתכון), ציפוי נחמד שנשאר יציב וניתן להזלפה, אבל לא קל להחליק אותו

  • 250 ג' שמנת צמחית להקצפה
  • החלק המוצק של פחית קרם קוקוס שהיתה בקירור (ברנד מומלץ: ויליגר, מאסטר שף)
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד. אם יש פחות, אפשר גם להמיר חלק קטן בפודינג וניל.
  • 200 ג' שוקולד + מעט נוזל להמסה (המים של קרם הקוקוס / חלק מהשמנת / סתם חל"ס)
  • שפריץ אגבה להמתקה

הכנה:
1. מקציפים את השמנת והחלק המוצק של הקוקוס עם אינסטנט פודינג, עד שתפוח ויפה
2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם הנוזל. מוזגים בהדרגה לקצפת כשהמיקסר במהירות נמוכה עד לאיחוד.  טועמים וממתיקים בסירופ אגבה לפי הטעם.
3. מוזגים לכלי הגשה ושמים במקרר, משתבח יום אחרי.

כתיבת תגובה